Važna pobjeda protiv Pavleka!

U atraktivnom subotnjem terminu, u Bedekovčini se odigrala važna prvenstvena utakmica u kojoj nam je samo pobjeda igrala ako želimo nastaviti korak sa vodećim RK Rekreativac. Pred oko 100 ljudi Bedekovčina je u tijesnoj i neizvjesnoj utakmici savlada RK Pavleki i time su bedexi sa nova 2 boda zadržali korak sa klubovima na vrhu tablice.

Od početka utakmice igralo se gol za gol te su se vodstva stalno izmjenjivala. Uz dosta grešaka u obrani i napadu, čak 7 isključenja i 2 promašena sedmerca možeo biti zadovoljni rezultatom ali nikako i igrom što je sve više vidljivo iz kola u kolo. Na poluvremenu uz vodstvo 14:13 stvari su trebale izgledati mnogo bolje u nastavku ali nisu. Standardno solidan napad domačina, slaba obrana a s druge strane brzina i polet mladih igrača Pavleka osigurali su i u 2. Poluvremenu neizvjesnu i nepredidljivu utakmicu. I tada šok…2 minute prije kraja +2 za goste i činilo se kako je utakmica gotova no tada prvo Kardaš zabija, mi se obranimo, zabije Bešenić, uspjevamo se obraniti i u kontri za pobjedu u čistom prekršaju Buden ruši Mikulca i zarađuje isključenje a mi sedmerac za pobjedu. Na 28:28 trema je bila na vrhuncu a loptu na sedmerac uzima Oleg Polanec i najvažnijim golom od 5 koliko ih je postigao na utakmici donosi u svojem debiju 2 velika boda za Bedekovčinu.

U našim redovima su 6 puta mrežu zatresli Pripeljaš i Kardaš dok je sa odličnih 5 golova u jako maloj minutaži Oleg Polanec pokazao sebe kao pravo i vrijedno pojačanje za Bedekovčinu. Unatoč ozljedi gležnja zaigrao je i Filip Martinić koji će se nadajmo se ubrzo oporaviti u potpunosti. Kod gostiju istaknuo se Tin Budi sa 8 golova.

RK Bedekovčina – RK Pavleki  29:28 (14:13)

RK Bedekovčina:

Jus, Polanec 5(1), Pranić, Srebak 2, T.Bešenić 3, Martinić, Mikulec 2(1), Galac, Koprek, Kardaš 6(1), Sovec 3, Skočaj, B.Bešenić 2, Mladinić, Pripeljaš 6(1)      Trener: Zoran Despenić

RK Pavleki:

Lazar 5, Purić 1, M.Butorović, T.Butorović 3(2), Budi 8, Horvatić, Ilić, Beljan, Vrpoljac 5, Pavičić, Peterlin 4, Buden 2         Trener: Dražen Badžek, Sl. osoba: Vedran Butorović

Suci: Milan Kopač – Komin i Vedran Prelogar – Zagreb

Nadzornik: Žarko Jerneić – Zagreb

Gledatelja: 100

Bookmark the permalink.

Comments are closed.