U nastavak sezone s porazom!

Loše je Bedex otvorio početak proljetnog djela…u gostima kod glavnih konkurenata az ulazak u 3.HRL, Bedekovčina je doživjela poraz 35:30.  Uz odlično otvaranje utakmice i početno vodstvo uslijedio je niz pogrešaka koje su domaćini vješto iskoristili. Njihovi nositelji igre Petrač i Lucijetić, oba bivša prvoligaška igrača, briljirali su i oba utrapala po 9 golova u našu mrežu. Na poluvremenu je bilo 16:12 a do kraja se igralo otvoreno i šaroliko. Na krako su domaćini pobjegli na 9 golova no Bedekovčina se uspjeva vratiti te do kraja utakmice uspjeva vratiti na -5. U našim redovima valja istaknuti Marijana Jakuša koji je utrpao nevjerovatnih 12 golova. Pružio je odličnu partiju te zaslužuje svaku pohvalu. Osim njega, standardnu partiju pružio je i Mikulec koji je sa svojih 6 golova također uvelike pomogao.

Sljedeća tekma je u nedjelju 13.3.2011. u 18h protiv Zlatar Bistrice u dvorani SŠ Bedekovčina. Ta utakmica je humanitarnog karaktera a dečki će osim za bodove igrati i za prikupljanje sredstava za Udrugu invalida Bedekovčina. Po prvi puta, naplaćivat će se ulaz. Cijena ulaznice iznosi 20 kuna a moći će se kupiti na dan utakmice na ulazu u dvoranu. Program će voditi spiker a na poluvremenu će prisutne zabavljati Bedekovčanske mažoretkinje. Sav prihod od ulaznica namjenjen je donaciji Udruzi invalida pa Vas ovim putem sve pozivamo da dođete i uveličate ovaj plemeniti događaj i odvedete Bedexe do prve pobjede u nastavku sezone.

RK Trnje – RK Bedekovčina 35:30

Nastupili su:

Novosel, Jus, Komar, Jakuš 12, Šimunaj, Srebak 4, T.Bešenić 1, Martinić 3, Novak, Mikulec 6, D.Pripeljaš 1, Kardaš 2, Latin, B.Bešenić, Z.Skočaj, Galac 1

Bookmark the permalink.

Comments are closed.