Totalna dominacija!

Nakon loše igre u gostima prošlo kolo i manjka sreće na terenu,  pred Bedexima je ovaj vikend bio jedan od težih ispita u sezoni. U goste su nam došli rukometaši Silenta od kojih mnogi nastupaju za reprezentaciju gluhih Hrvatske a njihova postignuća u rukometu su priča za sebe. Obje momčadi su igrale u oslabljenom sastavu. Silentu su falila dva igrača dok su u Bedekovčini nedostajali Koprek, Kardaš, Novak te braća Skočaj.

U uvodnom dijelu utakmice Bedekovčina odmah pokazuje nadmoć i stvara seriju 8:0! Do poluvremena prednost raste i na odmor se odlazi sa čak 23:14. U nastavku su priliku dobili igrači koji nemaju veliku minutažu kroz sezonu i svi su svoju priliku iskoristili. Bešenić je zabio 3, Mladinić 2, Sovec 3 i Jus 1. U redovima Bedekovčine po ko zna koji put već, najefikasniji je bio Denis Mikulec sa 12 pogodaka. Najbolju utakmicu sezone odigrao je i Filip Martinić koji je sa 7 pogodaka izbušio mrežu Šagovca, reprezentativnog vratara. Kod gostiju iz Zagreba najefikasniji su bili Barešić sa 10 i Lončarić sa 9 pogodaka. Do kraja utakmice Bedekovčina odlazi na velikih 14 golova razlike i tako utakmica završava sa velikih 42:28.

Prisutna publika može biti sretna viđenom utakmicom. Veseli i rast posječenosti na domaćim utakmicama što će mladoj momčadi Bedekovčine zasigurno biti veliki poticaj da i dalje nastave nizati odlične rezultate.

Bedekovčina je ovom pobjedom opet preskočila SIlent na tablici i zauzela 3.mjesto. Sljedeći vikend igra se gostujuća utakmica protiv CO Zagreba koji je 2. na tablici i zasigurno nas očekuje jedna tvrda i prava utakmica. Nakon te utakmice slijedi stanka više od mjesec dana tak oda slijedeću utakmicu koju Bedekovčina igra, igra TEK 15.5. na domaćem terenu protiv RK Odema.

RK Bedekovčina – RK SIlent 42:28 (23:14)

Bedekovčina:

Novosel, Jus 1, Jakuš 5(1), Šimunaj, Srebak 5, T.Bešenić 1, Martinić 7, Mikulec 12, Pripeljaš 3, Sovec 3, Latin, B.Bešenić 3, Mladinić 2

Bookmark the permalink.

Comments are closed.