Izvješća

ODIGRAN 1. KRUG

Dana 24.09.2017. g. odigran je  1. krug 1.HMKRL 02′ – središte

RK GORICA – RK BEDEKOVČINA 25 – 19 ( 7 – 7 )
Prva utakmica u prvoj ligi. Obje momčadi čvrsto kreću u utakmicu. Nakon početne igre gol za gol uspijevamo se odvojiti na dva-tri gola razlike koju držimo do pred kraj poluvremena. Zaredali smo nekoliko promašaja te nas protivnik polako sustiže. Tako da poluvrijeme završava rezultatom 7:7.
Drugo poluvrijeme bolje otvara domaćin, te vrlo brzo stvara tri-četiri gola prednosti. Domaćin svoju prednost ne ispušta, već ju pred kraj utakmice i povečava. Utakmica je završila rezultatom 25:19. Još jednom se pokazalo da nam početak sezone nije jača strana, ali nadamo se, kako će prvenstvo odmicati da će se i naša igra popravljati.
Samo hrabro dečki!!

 

ODIGRAN 2. KRUG

Dana 08.10.2017. g. odigran je  2. krug 1.HMKRL 02′ – središte

 

RK PAVLEKI – RK BEDEKOVČINA  22 – 15 ( 13 – 5 )

Kako smo ušli u utakmicu tako smo je i odigrali. Premalo kretanja, kako u napadu tako i  u obrani. Premalo htijenja i agresivnosti. Kada se još tome doda veliki broj promašenih šuteva moglo je i gore završiti. Najveći problem kod većine igrača je trema iz koje proizlaze sve loše reakcije na terenu. Kako drugačije opisati samo pet pogodaka u 20 minuta igre. Rezultat na poluvremenu 13-5.

U drugom poluvremenu počinjemo nešto igrati i zabijati, ali sve je to nedovoljno da se ozbiljnije  približimo protivniku. Krajnji rezultat je 22-15.

Idemo dalje dečki!!

 

RK BEDEKOVČINA – RK ZG DUBRAVA  24 – 17 ( 11 – 7 )

Druga utakmica  je potpuna suprotnost od prve koju smo završili prije desetak minuta. Kao da su na teren izašli neki drugi igrači. U utakmicu ulazimo agresivno sa puno kretanja, htijenja, želje za loptom. Odmah na početku stvramo prednost koju zadržavamo kroz cijelo poluvrijeme. Rezultat na poluvremenu 11-7.

U drugom poluvremenu nastavljamo sa dobrom igrom iz prvog dijela i stvaramo još veću prednost. Sigurno privodimo utakmicu kraju. Krajnji rezultat je 24-17.

Bravo dečki!!

 

ODIGRAN 3. KRUG

Dana 22.10.2017. g. odigran je  3. krug 1.HMKRL 02′ – središte

 

RK BEDEKOVČINA – RK SISAK  17 – 23 ( 6 – 15 )

Loše otvaramo utakmicu, što koristi protivnik i već na samo  početku stvara prednost od 7 golova. Do kraja poluvremena protivnik još samo povećava prednost. Rezultat na poluvremenu je 6-15.

U drugom dijelu podižemo agresivnost u obrani i ubrzavamo igru u napadu, pa polako smanjujemo zaostatak., ali to je sve što smo mogli učiniti. Krajni rezultat je 17-23.

Idemo dalje dečki!!

 

MRK DUGO SELO – RK BEDEKOVČINA  29 – 13 ( 14 – 7 )

Dobro otvaramo utakmicu i držimo egal do sredine poluvremena, tada protivnik podiže ritam igre i odlazi na +7. Rezultat poluvremena 14-7.

U drugom dijelu protivnik još više pojačava ritam, mi  to ne možemo pratiti. Protivnik svojim rotacijama uvodi odmorne igrače, dok  naši dečki umorni još od prve utakmice polako posustaju, te protivnik lako privodi utakmicu kraju. Krajni rezultat 29-13.

Idemo dalje dečki!!

 

ODIGRAN 4. KRUG

Dana 5.11.2017. g. odigran je  4. krug 1.HMKRL 02′ – središte

 

RK ZAPREŠIĆ – RK BEDEKOVČINA  19 – 16 ( 10 – 5 )

Od početka utakmice protivnik stvara par golova prednosti, koje ne ispušta kroz cijelo poluvrijeme. U jednom trenutku smo uspjeli smanjiti zaostatak na samo pogodak, ali to je sve što smo uspijeli. Protivnik ponovo povećava prednost i odlazi na odmor rezultatom 10-5.

U drugom dijelu protivnik još više pojačava ritam i odlazi na +8. Pred kraj utakmice serijom 5:0  samo uspijevamo uljepšati krajnji rezultat 19-16.

Idemo dalje dečki!!

 

RK BEDEKOVČINA – RK MEDVEDŠČAK  18 – 30( 11 – 13 )

Od početka ravnopravna utakmica. Igra se gol za gol kroz cijelo poluvrijeme, u takvoj igri napravili smo dvije greške više što pokazuje i rezultat na poluvremenu 11-13.

U drugom poluvremenu  i mi  i suci ulazimo u seriju grešaka što koristi protivnik i mirno privodi utakmicu kraju. Korajnji rezultat 18-30.

Idemo dalje dečki!!

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.