RK Šalata 96 – RK Bedekovčina 22:23

Zanimljiva utakmica odigrana je ovaj vikend. Bedexi su nakon crnog niza od 3 poraza za redom došli u goste Šalati koja je u naletu i u namjeri da odnese bodove igrala čvrsto i agresivno. Već ranije smo najavljivali odlične pomake u igri Bedexa i napokon je to došlo do izražaja. Cijelu utakmicu Bedekovčina je dominirala kako rezultatski tako i igrom. S lakoćom se igralo, obrana je izgledala impresivno no na izmaku snage, pred kraj utakmice Šalata stiže rezultat i izjednačuje. Najprije je Petar Novak kojeg se još ove sezone čeka da zabljesne odapeo jednu iznenadnu loptu i pronašao put do mreže da bi odmah u obrani primili gol i vratili se na početak. Tada u napadu Marijan Jakuš zabija gol a pod cijenu izravnog isključenja, Denis Mikulec radi prekršaj i donosi Bedekovčini pobjedu! U redovima Bedekovčine opet se istaknuo i golovima i igrom Andrej Šimunaj, najbolji i najefikasniji igrač te najbolji strijelac bedekovčine ove sezone. On je Šalati utrpao 6 komada a odmah iza njega sjajnu partiju pružio je i Danijel Pripeljaš koji je dominirao u obrani i u napadu te je sa svojih 5 pogodaka uvelike pridonio rezultatu i igri.

Ovo je pobjeda od velikog značaja za tablicu i moral igrača jer se uz 3 poraza za redom moralo ić na pobjedu i pod svaku cijenu dobiti utakmicu. Uvelike se vidi doprinos novoga trenera g. Tihomira Devčića koji je donio disciplinu, borbenost i brzinu u momčad. Uz trenera nesmijemo zanemariti ni igrače koji su danas doista, ostavili srce na terenu.

Sljedeće kolo Bedekovčina je slobodna a već nas sredinom tjedna (1.12) očekuje Hrvatski rukometni kup. Dodatnu najavu potražite na www.rk-bedekovcina.hr

Bookmark the permalink.

Comments are closed.