RK Odema 2 – RK Bedekovčina 23:35

Momčad Bedekovčine je 9.kolo gostovala kod poslijednje momčadi lige RK Odema 2 iz Podsuseda. U dvorani Sutinska vrela u utakmici koja se odigrala u četvrtak 2.12.2010. s početkom u 22:15, Bedexi su slavili sa 12 razlike i pokazali očitu razliku u kvaliteti i nadmoć nad protivnikom.

Od prve minute Bedekovčina je preuzela inicijativu i tokom utakmice niti u jednom trenutku pobjeda nije dolazila u pitanje.  Obrana je djelovala čvrsto i Odema ju nije mogla slomiti. U napadu je falilo efikasnosti ali unatoč tome dečki su se nazabijali. Najviše golova po običaju dali su Danijel Pripeljaš i Denis Mikulec (5), a ništa lošiji nisu bili Davor Srebak i Matija Kardaš sa 4 pogotka. U obrani su dominirali Martinić i Skočaj sa sjajnim Danijelom Pripeljašem koji je obavljao obrambene i napadačke zadatke na visokoj razini kao što smo od njega i navikli. Sjajnoj obrani potpomogao je i Mikulec koji je odlično surađivao sa Šimunajem i Kardašem. Kardašu je ovo prva utakmica nakon pauze od mjesec dana radi ozljede te se nadamo da će se vratiti u odličnoj formi u kojoj je bio i prije ozljede rebra.

Da skratimo, dečki su odigrali super utakmicu i valja pohvaliti cijelu momčad. Iako će neki žaliti za propuštenim prilikama koje nisu iskoristili, mlade nade poput Marka Galca koji je postigao svoj prvijenac i Marka Sovca koji je upisao sjajna 3 pogotka su iskoristili svoju priliku i na najbolji mogući način zahvalili treneru Devčiću na ukazanom povjerenju.

Sljedeće, 10.kolo Bedekovčina je domaćin momčadi Maksimira 2. Bit će to jedna zanimljiva i neizvjesna utakmica za vrh tablice u kojoj se nadamo najboljem. Utakmica je na rasporedu 12.12. u 18h.

RK Bedekovčina: Novosel,Jus, Galac 1, Jakuš 1, Šimunaj 3,
Srebak 4, T.Bešenić 3, Martinić 1, Novak1, Mikulec 5(1), D.Pripeljaš 5, Skočaj
3, kardaš 4, Sovec 3, Latin, T.Pripeljaš 1

Bookmark the permalink.

Comments are closed.