RK Bedekovčina – RK Zagreb C.O.3 23:29

Ove nedjelje u goste su nam došli rukometaši Zagreba C.O.3 koji su u jednoj čvrstoj i bogatoj utakmici slavili 29:23. Gosti su se pokazali kao bolji protivnik i treba im čestitati na pobjedi iako je Bedekovčina djelovala na trenutke impresivnije od gostiju. Opet su se u prijelomnim trenucima nanizale pogreške u napadu što je Zagreb iskoristio i nastavljao širiti vodstvo.Valja istaknuti da je obrana djelovala mnogo bolje nego prošle dvije utakmice čemu u prilog ide da nije napravljen niti jedan sedmerac, pivot je bio čuvan i pokriven a najviše se šutiralo iz daljine.

U momčadi Bedekovčine po koji već put se istaknuo Denis Mikulec sa 5 golova. Denis je zbog ozljede oba desna krila morao prezueti tu ulogu umjesto desnog vanjskog kojeg je igrao najviše ove sezone i odlično se snašao. Osim njega, Marijan Jakuš je postigao 6 pogodaka od toga 4 iz sedmerca. Kod gostiju najviše se istaknuo Hvatski reprezentativac Luka Šebetić koji je postigao 6 pogodaka. Uz njega, Zagreb je imao još nekoliko igrača koji su redoviti natjecatelji u jačim ligama u HRL što je i kroz njihovu igru bilo vidljivo.

U Momčadi Bedekovčine definitivno se vidi napredak, najviše u obrani. Dečki su odigrali sjajnu utakmicu ali se Zagrebu jednostavno mora čestitati i reći da su bili bolji. Ne treba žaliti za ovom utakmicom već prošle dvije koje su olako izgubljene. Sljedeće kolo Bedekovčina odlazi u goste Šalati 96 a utakmica je na rasporedu u nedjelju u 12:30 u balonu u Cankarevoj u Zagrebu.

RK Bedekovčina:

Jakuš 6(4), Šimunaj 3, Srebak 1, T.Bešenić 3, Martinić, Novak 2, Mikulec 5, D.Pripeljaš 1, Koprek, Kardaš, B.Bešenić, Galac, Marković, T.Pripeljaš 2

Bookmark the permalink.

Comments are closed.