RK Bedekovčina – RK Trnje 32:26

U pvom kolu međužupanijske rukometne lige, momčad RK Bedekovčine slavila je kod kuće 32:26 protiv RK Trnja iz Zagreba. Bila je to debitantska utakmica za novog predsjednika RK Bedekovčine Kristiana Novosela i novog trenera „Bedexa“ Denisa Mikulca koji je nastupao i kao igrač.

Također, novo pojačanje Andrej Šimunaj, bivši igrač Zagreba CO, predstavio se u odličnom svjetlu Bedekovčanskoj publici i najavio da će biti vrijedan dodatak mladoj Bedekovčanskoj momčadi. Za „Bedexe“ također su debitirali i Davor Srebak i Tibor Bešenić, bivši igrači RK Zlatar Bistrice.

Kod domaćina, najefikasniji igrač bio je Matija Kardaš sa 7 pogodaka a odmah ido njega, 6 golovautrpali su Jakuš i Šimunaj. Valja istaknuti odlične obrane Latina i mladog Jure Kopreka te odličnu utakmicu u kojoj su „Bedexi“ pokazali da su momčad na koju treba obratiti pažnju ove sezone.

Kod gostiju,  prvo ime susreta bio je Ivan Mandić Kujek sa 6 pogodaka. Gosti iz Trnja teško su dolazili do prilika, teško se branili i na kraju kapitulirali pod snažnom i motoviranom momčadi iz Bedekovčine. Spomenimo također da je Trnje bila treće plasirana momčad prošle sezone.

Slijedeće kolo Bedekovčina gostuje kod rivala iz Zlatar Bistrice, koja je u prvom kolu svladala RK Rekreativac 32:27. Sigurni smo da nas čeka zanimljiva utakmica i bolji poziv od ovoga nije potreban

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>