RK Bedekovčina 2 – RK Zlatar Bistrica 20:14

Dana 31.10.2010. odigrana je prijateljska utakmica između možemo reći juniora RK Bedekovčine i seniorske momčadi RK Zlatar Bistrica. Naše mlade nade su savladale Zlatar Bistricu i na oduševljenje mnogih, pokazali da su veliki potencijal za budućnost. Prosjek godina u momčadi Bedekovčine je bio 17 što je najmlađa postava koja je IKAD zaigrala neku utakmicu u povijesti RK Bedekovčina. Sa druge strane Zlatar Bistrica je nastupila u najjačem sastavu sa pregršt iskusnih prvotimaca.

Na utakmici je bilo nekoliko novih lica, do sada nepoznatih za Bedekovčansku publiku među kojima i jedno svima poznato. Po prvi puta nastupili su 15.godišnji Karlo Mak i 14.godišnji Marko Galac, trenutno najperspektivniji igrači mladeži RK Bedekovčine a također je nastupio i povratnik u momčad, mladi Bedekovčanac Tihomir Pripeljaš koji se vratio u momčad RK Bedekovčine nakon kratkog vremena provedenog u RK Odema.

Utakmica je bila prijateljskog karaktera, kako na papiru tako i na terenu. Obje momčadi eksperimentirale su sa igračima, postavama i potezima što se odrazilo i na igru.

Po tko zna koji put među mladim Bedexima istaknuo se 17.godišnji Tomica Jus, desno krilo koji je unatoć svojim mladim godinama redoviti član prve momčadi. Tomica je bio igrač utakmice i najbolji strijelac sa 6 pogodaka.

Dojam je da su dečki odigrali solidnu utakmicu, odradili sve zadatke kako treba i položili ispit sa prolaznom ocjenom. Ovakve utakmice pridonjet će zasigurno mnogo za samopouzdanje i razvoj naših mladih rukometaša te se sa radošću nastavljamo raditi na razvoju i poticaju mladih da se bave rukometom.

Bedekovčina u sljedećem kolu igra u gostima kod RK Silent. Bit će to pravi obračun 2. plasiranih Bedexa protiv 3.plasiranih rukometaša iz Zagreba.

Za Bedekovčinu su nastupili:

Koprek, Jus (6), Novak (2), T.Bešenić, B.Bešenić (2), T.Pripeljaš (3), Srebak (2), Sovec, M.Novosel (2), Martinić (2), Marković, Galac, Mak, Z.Skočaj, Mladinić (1)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.