Poraz u ključnoj utakmici!

Rukometaši Bedekovčine gostovali su ovaj vikend u Zagrebu kod Rekreativca gdje su igrali ključnu utakmicu za 1.mjesto koja bi vjerovatno odlučila o naslovu jesenskog prvaka. Iako su cijelu utakmicu bili bolja momčad, vodili i borili se, već 2. Puta ove sezone sudačka organizacija usmjerila je tok utakmice.

Nakon istog scenarija u 1.kolu u Dubravi, na istom mjestu 3 mjeseca poslije iste stvari se dešavaju i to nemože biti slučajnost. Svjedoci tome su svi akteri obje utakmice dok nadležne institucije šute i ograđuju se od takvih stvari. Ženski sudački par Bionda – Topolovac očito je bio na utakmici sa zadatkom i uspješno su izrežirale pobjedu Zagrepčana na domaćem terenu. Nakon početka vidjelo se odmah ko je jača i bolja momčad. Početna serija od 4-0 pogodila je rekreativac toliko da nisu znali stajat na terenu. Uz brzi protok lopte i 100% realizacije Bedekovčani su odlično otvorili utakmicu. A onda kaos…svaki napad u narednih 10 minuta bio je prekinut i lopta dodijeljena domaćinima. Bilo to nepostojeće probijanje, navodni koraci ili nešto drugo bilo je odmah jasno što će se kroz utakmicu odvijati. Nepojmljivo je svima kako su igraču Bedekovčine koji igra rukomet duže nego što sutkinje imaju godina, sudile 6 puta korake a sam priznaje kako ih u životu 6 puta nije napravio. One su mu ih dosudile na jednoj utakmici. Nakon toga Rekreativac lovi rezultat i prelazi u vodstvo no to ne traje dugo. Bedekovčina odličnom igrom predvodi utakmicu sve do isključenja Polanca koji je pitao sutkinju zašto mu je dosudila korake. Nakon toga dobiva još dvije minute radi prigovora i do kraja utakmice nema pravo na isključenje dok je dotična treneru Despeniću za vrijeme razgovora s IGRAČEM prijetila opomenom. Na poluvrijeme Rekreativac odlazi sa 12:10 a na otvaranju 2. Poluvremena opet ista stvar. Opet imamo inicijativu, bolji smo ali 3. Isključenje Polanca i najgore suđenje koje smo doživjeli ikad vraćaju ambicije i nade daleko u Zagorje kao da nam neko poručuje iz te sudačke otganizacije da nam je tamo i mjesto. Do kraja igramo gol za gol i u napetoj završnici u čistom napadu sutkinje ne sude prekršaj na Bešeniću te ovaj pod jakim faulom promašuje gol. Sutkinje daju loptu golmanu a u napadu je uspješan bio Perić koji je doveo rekreativac u vodstvo. Sljedeći napad opet koraci za Mikulca i iz kontre su Rekreativci zabili za konačnih 28:26.

U redovima Bedekovčine najefikasniji bio je Rudi Papić sa 10 golova a kod domaćina Perić sa 8 golova.

Ovim porazom, Bedekovčina je pala na 2 mjesto koje dijeli sa Zagrebom a zadnje kolo jesenskog dijela na rasporedu je u subotu, 3.12. sa početkom u 21h u dvorani SŠ Bedekovčina kada Bedekovčina dočekuje posljednje plasiranu momčad ekipe Sloge iz Svete Nedelje. Ulaz je naravno besplatan a RK Bedekovčina poziva sve zaljubljenike u rukomet da dođu na poslijednju utakmicu prije stanke i podrže  naše rukometaše.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.