Podjela bodova u Bedekovčini

U 10.kolu lige u Bedekovčini je gostovala momčad Maksimira 2. U zanimljivoj utakmici Bedekovčina je nezasluženo remizirala te će žaiti još neko vrijeme za ispuštenim bodom. Rezultat je bio 26:26.

Cijelu utakmicu Bedexi su imali vodstvo. Igrala se super obrana i dobro se slagao napad. Na poluvrijeme se otišlo sa 15:13 a onda se u drugo poluvrijeme ušlo sa 3 isključenja, pa su Bedexi morali sa 3 igrača i golmanom neko vrijeme igrati protiv 6 igrača Maksimira. No u nastavku Bedekovčina bježi na 4 razlike i onda nakon niza sudačkih pogrešaka i krivih procjena, Maksimir dostiže rezultat te čak i preuzima vodstvo. Bedekovčina se iz ugodne i vodeće pozicije dovela u poziciju stizanja razultata u čemu nam još isključenja pred kraj utakmice nisu pomogla. Zadnjih 10 sekundi Maksimir zabija gol i čini se kako je poraz na vidiku, no odna u napadu Andrej Šimunaj riješava utakmicu i odlično koristi svoju pribranost i talent i zabija za 26:26. U solidnoj utakmici nije se puno griješilo, Bedexi su izgledali puno bolje nego prijašnjih utakmica, nije bilo krivih dodavanja puno, igra je išla glatko i proigravalo se s lakoćom.

Utakmica će najviše ostati zapamćena po katastrofalnom suđenju od strane mlade Tee Vidović (17) kojoj je povjerenik natjecanja povjerio ovakvu tešku i borbenu utakmicu. Na trenutke je izazvala toliki bijes u gledalištu da su se neki gledatelji htjeli čak i fizički obračunati s njom. Spomenimo i 8 isključenja na strani Bedekovčine i samo 2 na strani Maksimira te samo 3 realizirana sedmerca od 6 pucanih. S druge strane veseli 7 pogodaka Denisa Mikulca i 5 Šimunaja od čega je i taj poslijednji najvrijedniji za remi.

Bedekovčina sad za vodećim Zagrebom zaostaje 3 boda što nikako nije nedostižno no dojam je da se mora igrati puno koncentriranije i dobro se pripremit za drugi dio polusezone kada će biti riješeno pitanje prvaka lige i odlaska u 3.ligu što Bedekovčina naravno želi. Na dobrom smo putu, kvaliteta je tu, samo fali bolja pripremljenost što će nadajmo se, biti riješeno u drugom djelu sezone. Preostala je još samo jedna utakmica do kraja a u njoj Bedekovčina gostuje kod pretposlijednje momčadi lige, Pavleka. Najavu za utakmicu i datum odigravanja pratite na našoj web stranici.

Momčad RK Bedekovčine:

Novosel, Jus, Galac, Jakuš 3, Šimunaj 5, Srebak 3, T.Bešenić, Martinić, Novak 2, Mikulec 7, D.Pripeljaš 2, N.Skočaj, Kardaš 2, Sovec, Latin, T.Pripeljaš 2

Bookmark the permalink.

Comments are closed.