Pao i CO Zagreb!

U utakmici 17.kola koju smo odigrali 9.4. u Kutiji šibica ostvarili smo još jednu veliku pobjedu i vidjeli veliki napredak u igri. Domaćin je bio CO Zagreb koji je ispred nas na tablici no kad Bedekovčina igra kao jučer, teško je svakom protivniku i dobro se mora namučiti za rezultat. Iako smo doputovali bez nekih igrača, priliku su opet dobili i neki mlađi dečki.

Od samog otvaranja utakmice Bedekovčina je u prednosti. Rezultat je to odlične obrane koja je izgledala neosvojivo a to je na kraju i pokazala. U napadu također nije falilo efikasnosti pa se na odmor odlazi sa velikih 17:11 u korist Bedexa. A drugi dio je priča za sebe. Dovoljno je samo spomenuti kako smo u 2.poluvremenu primili samo 5 golova i tako završili utakmicu sa velikih 9 golova prednosti za konačnih 25:16. Utakmica je bila odlična za pogledati i prisutni su mogli vidjeti jednu pravu partiju od obije momčadi.

Ponovno najbolji, bio je Denis Mikulec koji je utrpao 7 komada dok su Bešenić i Kardaš svaki po 4.Valja istaknuti i Nikolu Latina koji je zaključao vrata i sakupio veliki broj obrana te na taj način jako puno pomogao rezultatu.

Slijedi stanka od mjesec dana a nakon toga sljedeći protivnik je Maksimir kod kojih putujemo u goste. To je prva od 3 utakmice sa protivnicima sa začelja i ulazak u završnicu sezone.

RK CO Zagreb 3 – RK Bedekovčina 16:25 (11:17)

Jus, Jakuš (1), Srebak 2, T.Bešenić 4, Martinić 3, Mikulec 7, D.Pripeljaš 3, Koprek, Kardaš 4, Sovec 1, Latin, Mladinić

Isključenja: 6 minuta

Sedmerci: 1/2

Bookmark the permalink.

Comments are closed.