Opet ista priča!

Prokletstvo rezultata se nastavlja. Još jedna u nizu utakmica koje cijelu vodimo pa izgubimo u zadnjim minutama. Ovaj puta bolji su bili igrači Maksimir Pastele koji mogu biti presretni sa osvojena 2 boda ove nedjelje u Martinovki.

Rezultat je cijelu utakmicu bio u našu korist. Povremeno smo bježali na 3 razlike a na poluvrijeme smo zahvaljujući sedmercu domaćina otišli sa samo golom razlike. Domaćin bolje otvara 2.poluvrijeme te nam odmiče no Bedekovčina sjajno okreće rezultat i bježi opet na 3 razlike. I onda krah. Zadnjih 10 minuta se ušlo neizvjesto igrajući se gol za gol. Galac koji je ušao umjesto sjajnog Pripeljaša radi prekršaj i zarađuje isključenje a domaćin dobiva sedmerac. Nakon toga bio je isključen i Mikulec a a utakmica je otišla u korist domaćina. Moramo nadodati katastrofalno suđenje cijele utakmice od strane mladog i neiskusnog ženskog para Bagarić-Cvetko što je nažalost česta pojava u međužupanijskoj ligi koja služi mladim i neiskusnim sucima za skupljanje iskustva što nažalost uvijek našteti jednoj ili obima momčadima.

Ovim porazom pali smo na 5.mjesto a sljedeća utakmica je kod kuće protiv sjajnog RK Silent.

RK Maksimir Pastela – RK Bedekovčina 31:29 (14:15)

RK Bedekovčina:

Jus, Jakuš 6(3), Šimunaj 1, Srebak 1, T.Bešenić 3, Martinić 4, Mikulec 4, Pripeljaš 4, Koprek, Kardaš 6, Sovec, Latin, B.Bešenić, Galac

Bookmark the permalink.

Comments are closed.