Nova gostujuća pobjeda! 33-34

U nedjelju u 12:45 odigrali smo utakmicu s povratnikom iz 3. lige, RK Trnjem. Naravno i protekli tjedan smo imali samo jedan trening od sat i pol jer klub još nije financijski u stanju osigurati nešto više od toga pa stoga nismo bili previše pripremljeni  i uigrani za utakmicu ali dali smo sve od sebe što nas je na kraju dovelo do pobjede.
Već na početku smo znali da će biti teška utakmica jer nemamo lijepih uspomena iz prošlosti što se tiče međusobnih susreta. Sam početak utakmice je bio napet jer se igrao gol za gol i nijedna momčad nije uspjela otići na neku značajniju razliku. Pred kraj prvog poluvremena odvojili smo se na 3 razlike i otišli na stanku. Početkom drugog poluvremena počele su nam se dešavati tehničke pogreške što je već postalo uobičajno jer nije lako držati koncentraciju cijelu utakmicu s jednim treningom na tjedan. Trnje nas je počelo sustizati pa čak i povesti 2-3 razlike nekih 10 minuta prije kraja utakmice. No tu bio kraj, svojim iskustvom minutu-dvije prije kraja ih sustižemo te na kraju pobjeđujemo s minimalnim jednim golom razlike ( 33-34 ) . S najviše pogodaka istaknuli su se Rudi Papić i Denis Mikulec koji su postigli svaki po 7, te Tihomir Pripeljaš koji je postigao 9 pogodaka.
Sljedeće kolo opet gostujemo kod Maksimir Pastele koja će sigurno biti teži protivnik nego Trnje ali opet se nadamo pobjedi!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.