Lijepa pobjeda za kraj polusezone!

U subotnjem kasnom terminu koji je takav zbog proslave dana općine, Bedekovčina je sa 16 razlike savladala ekipu Sloge iz Svete nedjelje. Sa obzirom na broj propuštenih prilika, gosti mogu biti uvelike sretni što su prošli sa “samo” 37 golova u mreži. U utakmici u kojoj nam je bila bitna i gol razlika uspjeli smo se postaviti ko bolji protivnik a priliku su dobili svi igrači.

Od samog početka inicijativa je bila na strani Bedekovčine. Dobar rad u obrani + efikasan napad rezultirali su velikom razlikom odmah na samom početku utakmice. U 12 minuti zbog grubog prekršaja isključen je vratar gostujuće ekipe Petar Vlašić a na njegovo mjesto staje Frano Karačić. Unatoč tome, previše smo griješili u napadu pa čak i dopustili “zamjenskom” vrataru da sakupi nekoliko obrana. Do poluvremena sakupljamo 6 golova prednosti i na odmor odlazimo sa 17:11.  U drugom poluvremenu, odlično otvaranje. Polanec odlično organizira igru a neumorni Mikulec, Pripeljaš i Bešenić gađaju vrata Sloge. Do kraja utakmice vidjeli smo još nekoliko uzaludno bačenih lopti, propuštenih prilika ali i jednu dobru igru u utakmici koja nam je došla da se raspucamo i popravimo dojam nakon nezasluženo igubljene utakmice protiv Rekreativca. Konačan rezultat od 37:21 je možda i najbolji pokazatelj kolika je razlika u snazi ekipa koje su bile na terenu. Gosti su također mnogo griješili a kao dokaz neiskustvu mlade momčadi Sloge je čak 10 sedmeraca koje su napravili od čega smo ih 8 realizirali.

Najefikasniji u redovima Bedekovčine, po neznamo koji put već ove sezone bio je Denis Mikulec sa 11 pogodaka. Iza njega sa 6 i 5 su bili Pripeljaš i Tibor Bešenić. Iako je postigao 1 gol, Oleg Polanec je bio uz spomenute najbolji na terenu te je kroz svih 50 minuta igre koliko je proveo na terenu odlično organizirao napade i asistirao za pogotke. Rudi Papić je odmah na početku zabio 2 pogotka no nesretno se ozlijedio te više nije mogao nastaviti utakmiocu poslije 13. minute no odlično ga je zamjenio Borna Bešenić. Od gostiju sa 6 pogodaka Slogu je predvodio Sanković.

Ovo je bila posljednja utakmica jesenskog djela prvenstva a nastavak nas očekuje u 3.mjesecu gdje kao domaćini dočekujemo ZG Dubravu 3. U narednim danima objavit ćemo analizu dosadašnjeg djela prvenstva te najavu za nastavak.
RK Bedekovčina – RK Sloga SN 2 37:21 (17:11)

RK Bedekovčina:
Jus, Polanec 1, Pranić 1, Srebak, T.Bešenić 5, Martinić 2, Mikulec 11(7), Koprek, Kardaš 4, Sovec 1, Skočaj, B.Bešenić 3, Papić 2, Mladinić 1, Pripeljaš 6

Trener: Zoran Despenić

Bookmark the permalink.

Comments are closed.