Misija kluba

     Rad sa djecom i mladima:  približivanje rukometa i sporta uopće, mlađim generacijama. Cilj nam je okupiti što više djece i mladih i ukazati im na prednosti bavljena rukometom. Poučiti ih da treniranje rukometa nije samo sportskog karaktera već je to jedan oblik druženja, osjećaja pripadnosti, te učenje prihvaćati poraze i slaviti podbjede.

     Mini-rukomet : vratiti najmlađe uzraste rukometaša pod okrilje kluba radi boljeg praćenja i samog napredovanja igrača (djece).

     Mlađe dobne skupine: isprofilirati što više igrača tako da za 4-5 godina postanu okosnica seniorske momčadi. Marljivim trudom i radom pokušati ući u ligu više.

     Seniori: zadržati  i osnažiti seniorsku momčad da se kroz najviše 3-4 sezone plasiraju u 3HRL i tamo održe na sredini ljestvice. Svjesni smo činjenice da se  bez igračkih  i novčanih pojačanja sa strane teško možemo vratit  u 2HRL.

     Turniri : želja nam je sudjelovati na što više turnira kako bi naši igrači vidjeli i osjetili kakav se rukomet igra u drugim krajevima “lijepe naše“, te kako bi stekli što više novih iskustva i prijateljstva. Također nam je želja organizirati barem jedan turnir, po mogućnosti međužupanijski, kako bi djeci i imladima iz drugih županija pokazali ljepotu našeg kraja i kvalitetu našeg rukometa.

     Treninzi: povećati broj treninga. Da bi bili u mogućnosti ostvariti ciljeve, ondnosno što bolje rezultate, potrebno je povećati broj treninga za obje momčadi, a za seniore uvesti i vježbanje u teretani.

Comments are closed.