Iznad Zagreba – Bedex!

U 6. kolu međužupanijske rukometne lige gostovali smo kod RK Zagreb C.O.. U ovu utakmicu došli smo puni želje i motiva da napravimo rezultat jer je Zagreb ispred nas na tablici a svaki bod nam je bitan u izjednačenoj borbi za vrh. U odličnoj utakmici 2. plasirane momčadi Zagreba i 3. plasirane Bedekovčine, Bedekovčina je dominirala utakmicom i bez problema savladala Zagreb. Veseli odličan povratak Filipa Martinića nakon ozljede i sve bolja forma golmana Kopreka koji je danas imao veliku podršku i pomoć svoje obrane. Ovo nam je peta pobjeda u nizu i nadamo se nastavku tog niza već u sljedećim kolima.

Od samog početka imali smo povoljan rezultat te smo u prvom poluvremenu uz odlične obrane Kopreka, odličnu igru u obrani i odličan napad predvođen trojcem Kardaš – Mikulec – Martinić nametnuli svoj ritam igre sa kojim se Zagreb nije mogao nositi. Povremeno smo smo bježali i na više od 4 gola razlike no sa tom prednošću smo otišli na odmor i sjajnom igrom u prvom poluvremenu najavili odličan nastavak utakmice.

U drugom poluvremenu ista slika ko i u prvom no uz par tehničkih grešaka na obje strane. Uz raspoloženog Polanca koji danas najviše bio u ulozi organizatora igre te je djelio odlične lopte svojim suigračima igra je tekla u visokom ritmu te je do kraja utakmice održana prednost koja je na trenutke bila i na + 7. Veseli nas odlična obrana koju nismo na ovakvoj razini vidjeli već duže vrijeme, dok je napad kao i uvijek bio efikasan i na razini zadatka. Konačan rezultat od 32:26 za nas je realna slika utakmice te ovim putem čestitamo domaćinima na fer i korektnoj igri a našim dečkima na pobjedi i dobroj utakmici. Valja istaknuti kako su suci samo jednom isključili našeg igrača (Oleg Polanec) na 2 minute i to zbog prigovora na dosta loše i dvojbene odluke u nekim trenucima mladog i neiskusnog sudačkog para Benko – Prodanović. S druge strane 2 puta su sa igračem manje igrali igrači Zagreba.

U redovima Bedekovčine ponovno najefikasniji bio je Mikulec sa 11 pogodaka no njih 5 zabio je odličnom realizacijom sedmeraca. Po 6 su dali Martinić i Kardaš.

Sljedeći vikend domaćini smo RK Silent a utakmica je na rasporedu u subotu, 19.11.2011. sa početkom u 18h. Ulaz je besplatan!! :) )

RK Zagreb C.O.3 – RK Bedekovčina 26:32 (13:17)

RK Bedekovčina:
Jus, Pripeljaš 3, T.Bešenić, Martinić 6, Pranić, Polanec 3, Koprek, Sovec, Skočaj, B.Bešenić 3, Kardaš 6, Galac, Mikulec 11

TRENER: Zoran Despenić

RK Zagreb C.O.3:
Jović, Babić 6, Olivari-Uliša 1, Spasić 4, Pandža, Šehić 1, Vukšić 1, Duvančić, Tokić 8, Rosandić 2, Dujmović 3

TRENER: Zlatko Saračević
Sl. osoba: Nino Marković

Suci:
Benko – Prodanović (Zagreb)

Nadzornik: Sarajlić – Velika gorica

Gledatelja: 20

Bookmark the permalink.

Comments are closed.