I protiv Sesveta kao pobjednici!

Ovog vikenda smo igrali 4.kolo međužupanijske rukometne lige gdje su naši seniori ostvarili 3. pobjedu u nizu i potvrdili odličnu formu.

U ranojutarnjem nedjeljnom terminu, kao gosti smo odnjeli 2 boda iz Sesveta po koje smo i došli.

Sam početak utakmice bio je poprilično izjednačen za obje momčadi. Igralo se gol za gol i tako se otišlo i na odmor.Rezultat od 19:19 bio je jasan znak da se u nastavku igre treba posložiti i odigrati onako kako Bedekovčina zna. I to nam je uspjelo…na početku 2.poluvremena radimo seriju 5:0 koju nadopunjujemo sa još nekoliko golova i odlazimo i na 8 golova razlike no uz lagani pad koncentracije i sa mišlju da je utakmica gotova, protivnik lovi rezultat. Nanizali smo mnogo pogrešaka u obrani i napadu no domaćini su također griješili pa se sve brzo kompenziralo. Gol za gol, nekad i dva uz podršku vratara kad je trebalo i dolazimo do velike pobjede od 42:36 za nastavak uspješne serije i potvrđujemo da je poraz u prvom kolu ipak bio nesretan slučaj.

U našim redovima najviše se istaknuo Mikulec sa 11 pogodaka a Kardaš ga je pratio sa 7. Tihomir Pripeljaš unatoč tome što je cijelu utakmicu bio odsječen od strane obrane koja je stavila “flastera” na njega, uspjeva utrpati 5 dok su raspoloženi bili i Srebak sa 5 i Martinić sa 6 golova. Proradio je i Borna Bešenić koji je pogodio 4 puta.

Sljedeću subotu, 5.11.  dočekujemo momčad RK Pavleki koji nam “pušu za vratom” pa nam treba popunjena dvorana i raspoložena igra za još jedan dobar rezultat! Utakmica počinje u 18h.

MRK Sesvete 2 – RK Bedekovčina 36:42 (19:19)

RK Bedekovčina:
Jus, Pripeljaš 5, Srebak 5, T.Bešenić 4, Martinić 6, Sovec, Koprek, Mladinić, Kardaš 7, Skočaj, B.Bešenić 4, Galac, Pranić, Mikulec 11(3) Trener: Despenić Sl.osoba: Novosel

Bookmark the permalink.

Comments are closed.