Drugi poraz sezone za Bedekovčinu!

Nakon odličnog otvaranja sezone, Bedexi su upali u mini krizu. Na gostovanju kod RK Silenta, domačini su bili bolji i svladali Bedexe 32:25.

Početak utakmice bio je izjednačen. Nakon uvodnih 10 minuta, Silent odmiče i do poluvremena ima čak 6 golova prednosti (15:9). Rezultat je to lošeg postavljanja u obrani na početku utakmice i manjak uspjeha u napadu. Nastavak utakmice ne donosi nikakve promjene. Obrana Bedekovčine izgleda katastrofalno i neorganizirano te ne uspjeva odoljeti napadima rukometaša Silenta. Napad je također bio neefikasan što se odrazilo na mnogobrojne obrane reprezentativnog vratara Silenta, Deana Šagovca. Utakmica će biti zapamčena i po osrednjem suđenju te 8 isključenja po 2 minute. Spomenimo da je RK Silent imao čak 8 sedmeraca od kojih su 7 realizirali dok je Bedekovčina realizirala jednoga od dva sedmerca. Na početku utakmice Kardaš je primio nezgodan udarac u leđa te je tokom utakmice imao velikih problema zbog bolova a kasnije se ozlijedio i Tihomir Pripeljaš kojem je nastradao desni gležanj te zasigurno neće pamtiti svoju povratničku utakmicu po dobrome.

U Redovima domaćina najefikasniji je bio pivot Davor Barešić sa 10 golova te desno krilo Boris Jelica koji je utrpao 9 golova. Kod Bedexa najvise pogodaka postigao je Marijan Jakuš (5) dok je jednog manje postigao Denis Mikulec.

Sljedeće kolo Bedekovčina je domaćin Zagrebu C.O. koja dolazi sa 2 pobjede u nizu dok je na Bedexima da se koncentriraju i vrate u formu s početka sezone kada su upisali 3 pobjede za redom.

RK Bedekovčina:

Jus, Komar (1), Jakuš (5), Šimunaj (2), Srebak (3), T.Bešenić, Martinić (2), Novak, Mikulec (4), D.Pripeljaš (3), Kardaš (2), Sovec (1), Latin, T.Ptipeljaš (2)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.