Do prvih bodova u Zlatar Bistrici

Seniorska momčad gostovala je u 2.kolu u Zlatar Bistrici kod jedinog predstavnika Zagorja uz nas. utakmica je završila 35:22 za nas no do bodova nismo došli na lagan način kako smo i htjeli. U zadnje vrijeme nas prate ozljede pa su tako ovu utakmicu pod ozljedom igrali Martinić, Koprek i Pripeljaš koji je unatoć tome bio uz Mikulca najbolji na terenu.

Početak utakmice je obilježio i crveni karton za protivničkog vratara Marka Ilčića odmah u 2.minuti a uz dobro otvaranje utakmice na obje strane igralo se gol za gol do 15 minute kada je Bedekovčina počela kontrolirati utakmicu. Na odmor se otišlo sa 14:9 za nas a nastavak utakmice je ponudio mnogo bolju igru u redovima Bedekovčine. U 37. minuti Zlatar Bistrica dobiva još jedan crveni karton a mnogo koncentriranija igra Bedekovčine donosi konačan rezultat 35:22 i prva 2 boda u novoj sezoni. najbolji u našim redovima su bili Pripeljaš i Mikulec sa po 10 pogodaka a u redovima gostiju po 5 su dali Bartolek i Kudelić.

Valja istaknuti i fer i korektno suđenje od strane sudačkog para Andabak – Hanić koje su odsudil odlično što i nije čest slučaj za našu ligu koju često sude suci bez iskustva.

RK Zlatar Bistrica – RK Bedekovčina 22:35 (9:14)

Zlatar Bistrica:
Ilčić, Lugarić 3, tarandek 1, Demikeli 2, Kudelić 5, S.Lacković, A.Lacković 3, Cvikl, bartolek 5, Fulir 3, Krmpotić

Bedekovčina:
Novosel, Komar 3(1), Pripeljaš 10(1), Srebak 3, Kardaš 3(1), Martinić 1, Mikulec 10(2), Jus, Koprek, T.Bešenić 3, Sovec 1, B.Bešenić 1, Mladinić, Galac

Bookmark the permalink.

Comments are closed.