Bedexi nes(p)retno izgubili!

RK Bedekovčina doživio je ovu nedjelju prvi prvenstveni poraz u novoj sezoni. Bolji od Bedexa bili su igrači Maksimir Pastele koji su utakmicu dobili rezultatom 34:31. Ovom utakmicom došlo je do smjene na vodećoj poziciji pa je sada vodeća momčad RK Maksimir Pastela 2 dok Bedekovčina drži 2.mjesto sa bodom manje koliko ima i RK Silent.

 Utakmica je počela poprilično izjednačeno. Šanse su se stvarale i promašivale na obje strane. Rezultat je bio po gol razlike i nakon što je Bedekovčina po prvi puta (i jedini) povela, ušli su u seriju netočnih dodavanja i nepreciznih udaraca što je na drugoj strani Maksimir Pastela iskoristila.Valja istaknuti da je Bedekovčina tokom utakmice promašila 8 situacija 1 na 1 što se kasnije pokazalo kobnim za „Bedexe“. Također vratari Maksimir Pastele pokazali su se mnogo koncentriranijima dok su vratari Bedexa prvo poluvrijeme sakupili tek 4 obrane.

Početkom drugog poluvremena Bedekovčina ulazi mnogo motiviranije i angažiranije. Igrala se 6-0 obrana koju su odlično igrali Skočaj, Pripeljaš i Kardaš dok je sa klupe povremeno ulazio mladi Marković koji je u zadnje dvije utakmice solidno obavljao obrambene zadatke. U napadu se istaknuo igrač Maksimir Pastele Tin Lesičar koji je tresao mrežu 11 puta. Kod Bedekovčine najviše pogodaka je postigao standardno odličan Matija Kardaš (7) te Davor Srebak koji je mrežu tresao 6 puta. U drugom poluvremenu je vratar Bedekovčine Jura Koprek počeo braniti mnogo bolje pa je do kraja utakmice sakupio 15 obrana.  Bedekovčina je utakmicu odigrala daleko ispod svoje razine i zasigurno je mišljenje mnogih da momčad Bedekovčina ima puno više kvalitete od pokazanog.

Do kraja utakmice, Maksimir Pastela odlazi na nedostižnih 3 gola razlike i utakmica tako i završava. Bedekovčina može žaliti za izgubljenim bodovima i neiskorištenoj prilici a priliku za nove bodove „Bedexi“ hvataju u sljedećem kolu kada odlaze u goste 3.plasiranoj momčadi RK Silent koja sa Bedekovčinom djeli podjednaki broj bodova. Sljedeći vikend je stanka zbog blagdana Svih svetih pa se natjecanje nastavlja 6./7.11.2010.

Ostali rezultati:

Zaostala utakmica 3.kola:

RK Silent – RK Trnje — 27:34

Utakmice 4.kola:

RK Bedekovčina – RK Maksimir Pastela 2 — 31:34

RK Zlatar Bistrica – RK Silent — 29:31

RK Rekreativac – RK Odema 2 — Nema službenog zapisnika

RK Pavleki – RK Šalata 96 — 22:29

RK Trnje – RK zagreb CO 3 — 32:27

Maksimir 2- Slobodan

Bookmark the permalink.

Comments are closed.