RK Zlatar Bistrica – RK Bedekovčina 17:26

Ovu subotu, Bedekovčina je gostovala kod Zlatar Bistrice na derbiju kola u kojem se kao mnogo bolja momčad prikazala ona RK Bedekovčine pod vodstvom novog trenera, Denisa Mikulca. Bedekovčina je drugo kolo za redom ostvarila pobjedu a ovaj puta je nastradao jedini predstavnik Zagorskog rukometa u međužupanijskoj ligi uz Bedekovčinu, Zlatar Bistrica. Rezultat na kraju je bio 17:26 (8:11).

Obje momčadi su dobro otvoile utakmicu i šanse su se stvarale na obje strane. No, bilo je tu mnogo promašaja, netočnih dodavanja a svoje je prilike bolje iskoristila momčad RK Bedekovčine. Za „Bedexe“ najefikasniji igrač je bio Andrej Šimunaj sa 6 golova a odmah iza njega sa fantastičnih 5 golova Jerko Komar. Svakako najviše pohvala zaslužuje mladi vratar Bedekovčine Jura Koprek koji je sakupio nevjerovatne 23 obrane. Uzimajući u obzir da je primio samo 17 golova, ostvario je postotak obrana od 58% što je u rukometu zaista nevjerovatno i za svaku je pohvalu.

Valja još spomenuti da je u momčadi Zlatar Bistrice zabilježen i jedan crveni karton te još nekoliko isključenja na 2 minute. Sveukupno, 10 minuta isključenja i jedan crveni karton naspram 6 minuta isključenja „Bedexa“.

U momčadi Bedekovčine vlada optimizam i uz početne dvije pobjede, klub je na odličnom početku i pravome putu da ostvari svoj cilj, ulazak u 3.HRL i vračanje zagorskog rukometa na nivo od prijašnjih godina.

Također, ovo je odlična prilika da se pozove mladež (1993. – 1997.) zainteresirana za treniranje rukometa, u školu rukometa RK Bedekovčina koja počinje 6.10.2010 u 20h u dvorani SŠ u Bedekovčini.

RK Zlatar Bistrica – RK Bedekovčina 17:26 (8:11)

RK Zlatar Bistrica: Lugarić, N.Srebak, Sambol, Kuharić(2), Levar(1), Demikeli(1), Kuharić, S.Lacković(1), Krmpotić(5), Ilčić(3), Majdak, A.Lacković(1), Bartolek(3), Belošević

Trener: Darko Škrlec

Bedekovčina: Jus, Komar(5), Šimunaj(6), Srebak(2), T.Bešenić(1), Martinić(1), Novak, Mikulec(3), Pripeljaš(3), Koprek, N.Skočaj(2), Kardaš(3), Z.Skočaj, M.Novosel

Sl. Predstavnik: Kristian Novosel

Trener: Denis Mikulec

Suci: Kuhar-Prelčec

Nadzornik: Martinić

Slijedeči vikend je slobodan za rukomet zbog praznika, a u 3.kolu, 17. Listopada u Bedekovčinu dolazi momčad RK rekreativac dok RK Zlatar Bistrica gostuje kod Maksimir Pastele.

Bookmark the permalink.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>