Bedexi iznad Pastelaša!

U utakmici 3. kola međužupanijske rukometne lige za muškarce, Bedekovčina je upisala važnu pobjedu!

Na početku utakmice simbolično je odana počast prerano preminuloj rukometnoj legendi Iztoku Pucu sa minutom šutnje nakon ćega je sve bilo spremno za prvu pravu provjeru u nastavku prvenstva protiv momčadi koja nas je u oba susreta porazila prošle sezone. Jeli bilo vrijeme da im vratimo? DA!

Od prve minute Bedexi su išli na sve ili ništa. Obrana je izgledala odlično, napad je bio vrhunski. Gol po gol i evo nas na poluvremenu i velikih 20:13 za Bedekovčinu. No u nastavku utakmice, malo je pala koncentracija pa su nas gosti počeli stizati. Obrana je popustila no napad je bio još učinkovitiji. Za razliku od prvog poluvremena i 13 primljenih golova, u 2.poluvremenu smo primili čak 23! Poražavajući podatak u pitanju obrane ali ohrabrujući za napad. Nakon 20 golova u prvom, dali smo još 25 u drugom što je sveukupno velikih 45:36 za Bedekovčinu. Odlično i pošteno suđenje odradili su suci Kordić i Mitrović koji inače sude najviši rang natjecanja u Hrvatskoj, premijer ligu.

Od igrača apsolutni junak utakmice je Tihomir Pripeljaš zvan “Bušilica” koji je zabio nevjerojatnih 15 golova što ga sa 14 iz prvih susreta čini daleko najboljim strijelcem lige.  Standardno dobri su bili i Denis Mikulec sa 9 te Matija Kardaš sa 8, a odličan dan imao je i Filip Martinić sa 5 komada. Sa druge strane 13 je zabio Kolić dok su sa 6 i 5 golova iza njega bili Leko, Rakonca i Šimunić.

Našeg golgetera, Tihomira Pripeljaša, pitali smo za komentar nakon tekme pa Vam ga donosimo u cjelosti:

Dobro smo ušli u utakmicu. zabili odma par lakih golova i odvojili se na 6-7 razlike i to smo održavali cijelu utakmicu s tim da je na trenutke bilo i do 10…pohvala suigračima na dobroj igri iako nam nije išla igra u obrani jer smo primili previše golova al i to bude došlo na svoje.

Pred domaćom publikom smo upisali važnu pobjedu koja nam puno znači no dojam je da obranu treba puuuno popraviti ako se želimo nadmetati sa najboljima.

RK Bedekovčina – RK Maksimir pastela 2  45:36 (20:13)


RK Bedekovčina:

Jus, Pranić 1, Srebak 1, T.Bešenić 1, Martinić 5, Mikulec 9(1), Koprek, Kardaš 8, Sovec 4, Skočaj, B.Bešenić 1, Mladinić, Pripeljaš 15(3) Trener: Zoran Despenić

Suci: Kordić – Mitrović

Bookmark the permalink.

Comments are closed.