Bedekovčini zagorski derbi!

u 13 kolu međužupanijske muške rukometne lige, Bedekovčina je na domaćem terenu svladala Zlatar Bistricu 33:26. U utakmici humanitarnoga karaktera, Bedekovčina se nametnula kao bolja momčad i zasluženo slavila iako je dojam da je razlika trebala biti veća. Nakon početnog lošeg otvaranja, Bedekovčina radi 5:0 seriju i počinje odmicati Zlatar Bistrici. Na poluvremenu bilježimo 17:13 a do kraja uz standardno nizanje pogrešaka, tu i tamo koji promašeni zicer na obje strane, Bedekovčina odlazi na veći razmak i do kraja čuva prednost. U momčadi Bedekovčine nije bilo 2 standardna igrača. Matija Kardaš je ozlijeđen i ne zna se koliko će izbivati iz terena dok je Šimunaj izostavljen iz momčadi radi disciplinskih razloga. Vratari Koprek i Latin su pružili solidnu partiju dok najveće pohvale opet idu Marijanu Jakušu koji je sa 13 golova izgađao protivnikovu mrežu. Kod gostiju se istaknuo Aleksandar Lacković sa 7 pogodaka. Utakmica je zbog humanitarnog karaktera odigrana sa prigodnom ceremonijom na početku dok su na povremenu Bedekovčanske mažoretkinje imale svoj cheerleading nastup. Na utakmici je bilo više od 200 ljudi i pred takvom publikom je bilo lijepo igrati. Nadajmo se da će Bedexi i dalje imati podršku publike što zbog igre i rezultata, što zbog toga što je na sve naše domaće utakmice ulaz BESPLATAN!

Sljedeće kolo nam donosi gostovanje kod rekreativca sljedeći vikend a prva domaća utakmica na rasporedu je za 3 tjedna protiv RK Silent.

RK Bedekovčina – RK Zlatar Bistrica 33:26

Jus 2, Jakuš 13 (7), Srebak 3, T.Bešenić 3, Martinić 2, Novak 1, Mikulec 2, Pripeljaš 3, Koprek, N.Skočaj 2, Sovec 1, Latin, B.Bešenić, Z.Skočaj, Galac 1, Mladinić

Bookmark the permalink.

Comments are closed.